Info

Onze SOUND/CHECK Sessions vinden plaats op 18/04 in de Beursschouwburg in Brussel, 19/04 in De Kreun in Kortrijk, 26/04 in Het Depot in Leuven en 27/04 in de Muziekodroom in Hasselt. Meer info nodig? At your service!
 

Over

Muzikant, muziekfreak of music creative? Zet je schrap voor de  SOUND/CHECK Sessions: vier avonden inspiratie en inzichten over de muzikale, creatieve en zakelijke aspecten van muziek (maken), in de Beursschouwburg (Brussel), De Kreun (Kortrijk), Het Depot (Leuven) en de Muziekodroom (Hasselt). 

De SOUND/CHECK Sessions zijn het vervolg op SOUND/CHECK, de dag die Poppunt en AB voor het eerst zouden organiseren eind november, maar die noodgedwongen geannuleerd werd door de terreurdreiging. Benieuwd hoe het programma van SOUND/CHECK 2015 eruit zag? Check dan hier de oorspronkelijke site

Inschrijven

De SOUND/CHECK Sessions zijn zo gratis als maar kan zijn, maar het aantal plaatsen is zééérrrrr beperkt. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Schrijf je dan NU in

Locaties

De eerste SOUND/CHECK Session vindt plaats op maandag 18 april 2016 in de Beursschouwburg, Auguste Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel. De Beursschouwburg ligt op tien minuten wandelen van het station Brussel-centraal. Meer info over hoe je de Beursschouwburg het best kan bereiken vind je op de site van de Beursschouwburg.

Op dinsdag 19 april 2016 bevinden we ons met de tweede SOUND/CHECK Session in De Kreun, Conservatoriumplein, 8500 Kortrijk. Meer info over hoe je De Kreun kan bereiken vind je op de site van De Kreun

Dinsdag 26 april 2016 zijn we dan weer te vinden in de Foyer zaal van Het Depot in Leuven. Martelarenplein 12, 3000 Leuven. 

Op woensdag 27 april 2016 vindt de laatste SOUND/CHECK Session plaats in de Muziekodroom in Hasselt, Bootstraat 9. 
 

Stay in check

Stay in check over de SOUND/CHECK sessions via de SOUND/CHECK-nieuwsbrief, volg ons op Facebook, Twitter, Instagram, of hou deze site in de gaten.
 

Over Poppunt

De SOUND/CHECK Sessions zijn een project van Poppunt in samenwerking met de Ancienne Belgique, De Kreun, Het Depot en Muziekodroom. 

Poppunt is het aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s en producers en zet zich elke dag in om het leven van muzikanten en dj’s interessanter en aangenamer te maken. Zo kan je bij Poppunt elke dag terecht voor gratis advies over muziek maken en alles wat daarmee te maken heeft: of je nu beginner of pro bent, metalhead, folkie, rocker, dj of producer. Ben je eerder op zoek naar podiumkansen, airplay of recensies? Dan kan je terecht op vi.be, Poppunts kansenplatformplatform.

Check ook:
poppunt.be
vi.be

Contact

Poppunt
Bloemenstraat 32
1000 Brussel
T: 02 504 99 00
M: info@poppunt.be

Pers

Ben je journalist en heb je vragen over de SOUND/CHECK Sessions of Poppunt, of wil je een persaccreditatie aanvragen? Mail tessa@poppunt.be